Cursurile Next Step English

 

Next Step English începe cursurile pentru anul şcolar 2017-2018. Ca şi până acum, avem cursuri de limba engleză generală pentru copii şi pentru adulţi, dar şi cursuri pentru examenele Cambridge. În plus, vă oferim un club de conversaţie în limba engleză dedicat adulţilor, cu începere din luna noiembrie 2017.

Cursurile pentru copii sunt dedicate copiilor cu vârste între 6 și 14 ani și sunt gândite să îi antreneze și să îi motiveze în învățarea limbii engleze. La Next Step English punem jocul pe primul loc și folosim pentru a învăța materiale interactive, flash cards sau jocuri de rol, facem scenete și învățăm creativ.

Cursurile pentru examenele Cambridge sunt structurate ţinând cont de cerinţele curriculare internaţionale şi sunt ţinute de profesor acreditat ca examinator de Cambridge English pentru proba orală (Cambridge English Speaking Examiner). Next Step English este centru de pretestare Cambridge English din februarie 2015.

Cursurile de conversaţie sunt răspunsul nostru la nevoia dvs. de comunicare. Puteţi participa la cursurile de conversaţie fără să fiţi înscrişi la niciun alt curs în cadrul Next Step English.

Cursurile Next Step English sunt organizate în grupuri mici, maximum 6 cursanţi, într-o atmosferă prietenoasă şi dinamică, la sediul din strada Pictor Luchian.

Înscrierile se fac între 1-20 septembrie. Dacă a trecut perioada de înscriere, dar vrei să ni te alături, ne poţi suna pentru a vedea dacă mai avem locuri libere.

Pentru detalii, consultați afişul alăturat sau sunați la Next Step English, la numărul de telefon 0729.133.930.

Vă așteptăm cu drag!

Next Step English propune cursuri de limba engleză pentru copii începând cu vârsta de 6 ani. Cursurile oferă o experienţă dinamică de învăţare, într-o atmosferă prietenoasă pentru ca, în final, copiii să înveţe fără a resimţi monotonia şi presiunea ce caracterizează procesul tradiţional de învăţare. Prin urmare, folosim instrumente menite să stimuleze imaginaţia şi să menţină interesul activ al copiilor precum flash card-uri, boardgames, jocuri de rol şi alte materiale şi metode interactive.

Grupul de studiu de maximum 6 persoane reprezintă formula optimă de lucru pentru că favorizează implicarea egală a tuturor participanţilor în activităţile interactive propuse şi, totodată, permite o distribuire eficientă a atenţiei profesorului.

La baza cursurilor există o programă şi obiective bine definite care structurează un traseu ce poate avea ca finalitate susţinerea examenelor Cambridge. În acest scop, vom apela la manuale şi materiale auxiliare de lucru publicate la edituri internaţionale. La cerere, examenele din suita Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE) se pot organiza prin intermediul Next Step English în colaborare cu un centru autorizat Cambridge English Language Assessment.

Perioada de înscriere este între 1-17 septembrie. Dacă a trecut perioada de însciere, dar vrei să ni te alături, ne poţi contacta pentru a vedea dacă mai avem locuri disponibile.

Pentru informaţii referitoare la tarife şi durată, click aici.

 

Cursurile pentru adulţi din cadrul Next Step English sunt proiectate să vină în întâmpinarea unei game variate de necesităţi: dezvoltarea aptitudinilor conversaţionale în limba engleză, deprinderea unor competenţe necesare în plan profesional, pregătirea pentru studii sau muncă în străinătate.

Stabilirea grupelor se face luând în calcul compatibilitatea intereselor şi obiectivelor cursanţilor. Cursurile sunt centrate pe conversaţie, pe simularea situaţiilor reale de comunicare, urmărind îmbogăţirea vocabularului şi asimilarea unor noţiuni fundamentale de gramatică.

Având în primul rând o finalitate practică, aceste cursuri pot fi orientate şi spre obţinerea certificatelor internaţionale de limba engleză.

Perioada de înscriere pentru cursurile de adulţi este între 1 septembrie-1 octombrie. Dacă a trecut perioada de înscriere, dar vrei să ni te alături, ne poţi contacta pentru a vedea dacă mai avem locuri disponibile.

Pentru informaţii referitoare la tarife şi durată, click aici.

Next Step English propune cursuri de pregătire pentru o gamă largă de examene naţionale şi internaţionale de limba engleză:
– examene din suita Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE);
– IELTS;
– TOEFL;
– probele de limba străină pentru bacalaureat;
– admitere bilingv.

Ministerul Educaţiei Naţionale din România recunoaşte examenele din suita Cambridge şi le echivalează cu examenul de bacalaureat (nivel B1,B2), conform CEFR (Common European Framework of Reference for Languages – Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi), standard internaţional utilizat pentru a descrie abilitățile lingvistice ale cursanţilor. Din 2014, examenele Cambridge pentru nivel A2 sunt echivalate în România cu proba de bilingv pentru clasa a IX-a. Pentru mai multe detalii despre Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi, vizitaţi cambridgeenglish.org.

La cerere, examenele din suita Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE) se pot organiza prin intermediul Next Step English în colaborare cu un centru autorizat Cambridge English Language Assessment.

Pentru informaţii referitoare la tarife şi durată, click aici.

logo-transpa

logo-eurolingva

Club de conversaţie

În cadrul Clubului de conversaţie în limba engleză se organizează întâlniri săptămânale a câte 90 de minute în timpul cărora cursanţii vor fi implicaţi activ în jocuri de rol pornind de la diferite situaţii de comunicare date din diferite arii tematice. Aceste jocuri de rol vizează asimilarea şi fixarea structurilor gramaticale specifice limbii engleze conversaţionale.

Perioada de înscriere este între 1-30 septembrie. Dacă a trecut perioada de însciere, dar vrei să ni te alături, ne poţi contacta pentru a vedea dacă mai avem locuri disponibile.

Pentru informaţii referitoare la tarife şi durată, click aici.